好好学习,天天向上,好运知识库欢迎您!
当前位置:首页 >  考试 >  外语类 > 内容页

中级商务英语考试阅读过关练习

2021-03-04 22:15:01外语类访问手机版75

  A contented mind is a perpetual feast.以下是小编为大家搜索整理的中级商务英语考试阅读过关练习,希望能给大家带来帮助!更多精彩内容请及时关注我们免费!

    PART FOUR

    Questions 21-35

  .Read this advertisement a hat Fidelily Emerging Markets.

  .Choose the best word to fil1 each gap.

  .For each question 21 -35 mark one letter A ,B,C or D on your Answer Sheet.

  .One answer has been given as an example.

  the dynamic developing economies of the world are ripe with potential.Not only have they ...example...extraordinary levels of ...21 ..., but we believe this looks set continue , backed by ...22 ...inflows of foreign investment. Fidelity Emerging Mark, Fund is ...23...to help you capitalize on this promising outlook.

  the ...24...to real success in Emerging Markets is research and resources, of Fidelity's foremost ...25 ...As the world's largest ...26 ...investment management organization , we can draw upon a n ...27...network of offices covering developing economies across Asia ,Latin America and Europe.

  This local presence means we can ...28...a hands-on approach ,searching out a capitalizing on investment...29...as soon as they come to light.As a result, Fidelity I become one of the world's ...30...names in emerging stockmarkets : where we ...31...manage 5pounds billion ?

  So act now to ...32...out more about the Fidelity Emerging Markets Fund ---and get the potential of these dynamic markets teamed with the strength of the Fidelity organization.For more ...33 ..., call us , free of ...34 ..., from any of the countries below.If you...35...elsewhere ,please use the UK number or post or fax the coupon.

    Example:

  A.denied B.climbed C.demonstrated D.mentioned

  Answer: C

  21.A.growth B.decrease C.height D.diminish

  22.A.slow B.increasing C.reducing D.fast

  23.A.thought B.designed C.considered D.supposed

  24.A.road B.method C.reason D.key

  25.A.words B.slogans C.ways D.strengths

  26.A.independent B.wealthy C.prosperous D.national

  27.A.intensive B.thick C.narrow D.extensive

  28.A.move B.apply C.reply D.demand

  29.A.situations B.disadvantages C.opportunities D.conditions

  30.A.few B.many C.honourable D.leading

  31.A.currently B.formerly C.recently D.likely

  32.A.look B.discover C.find D.learn

  33.A.news B.data C.information D.knowledge

  34.A.money B.pay C.fee D.charge

  35.A.live B.wait C.talk D.sleep

    keys:

    PART FOUR

  21.A 22.B 23.D 24.D 25.D 26.A 27.D 28.B 29.C

  30.D 31.A 32.C 33.C 34.D 35.A