好好学习,天天向上,好运知识库欢迎您!
当前位置:首页 >  考试 >  外语类 > 内容页

职称英语考试综合类词汇辅导试题2020

2021-02-16 20:00:02外语类访问手机版500

  It takes a lot of thought and effort and downright determination to be agreeable. 以下是小编为大家搜索整理的职称英语考试综合类词汇辅导试题2018,希望能给大家带来帮助!更多精彩内容请及时关注我们免费!

  1、Guests were scared when the bomb exploded.

  A.frightened

  B.killed

  C.endangered

  D.rescued

  2. Human facial expressions differ from those of animals in the degree to which they can be deliberately controlled and modified.

  A.sufficiently

  B.noticeably

  C.intentionally

  D.absolutely

  3. The Constitution's vague nature has given it the flexibility to be adapted when circumstances change.

  A.imprecise

  B.concise

  C.unpolished

  D.elementary

  4.The expedition reached the summit at 10:30 that moming.

  A.top of the mountain

  B.bottom of the mountain

  C.starting point

  D.site

  5. The latest census is encouraging.

  A.count

  B.statement

  C.agreement

  D.estimate

  6.Academic records from other institutions often become part of a university's official file and can neither be returned to a student nor duplicated..

  A.borrowed

  B.purchased

  C.copied

  D.rewntten

  7. While serving in the Senate in the early 1970's,Barbara Jordan supported legislation to ban discrimination and to deal with environmental problems.

  A.list

  B.forbid

  C.handle

  D.investigate

  8.Gambling is lawful in Nevada.

  A.legal

  B.irresistible

  C.enjoyableD.profitable

  9. They always mock me because I am ugly.

  A.smile at

  B.look down on

  C.belittle

  D.laugh at

  10. These are our motives for doing it.

  A.reasons

  B.arguments

  C.targets

  D.stimuli

  11. It was a question of making sure that certain needs were addressed,notably in the pensions area.

  A.noticeably

  B.remarkably

  C.particularly

  D.significantly

  12. His new girlfriend had omitted to tell him that she was married.

  A.forgotten

  B.failedC.d

  D.left out

  I3. Many of their ideas are being incorporated into orthodox medical treatment.

  A.acceptable

  B.conservative

  C.western

  D.conventional

  14.Charges for local telephone calls are outrageous.

  A.unheard of

  B.unacceptable

  C.unbelievable

  D.ridiculous

  15. Loud noises can be annoying.

  A.hateful

  B.painful

  C.horrifying

  D.irritating

    答案:

    1.A 2.C 3.A 4.A 5.A

    6.C 7.B 8.A 9.D 10.A

    11.C 12.B 13.D 14.B 15.D